• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Q10 100mg 60 softgel capsules

Golden Naturals Q10 100mg 60 softgel capsules

€ 24,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Q10 (ook wel co-enzym Q10 genoemd) is een stof die het lichaam zelf aanmaakt en voorkomt in alle cellen. Deze vetoplosbare verbinding wordt ook wel ubiquinon genoemd. Naast de lichaamseigen productie krijgen we ook Q10 binnen via voedsel. Vanzelfsprekend wordt de inname uit voeding belangrijker als het lichaam uit zichzelf onvoldoende Q10 aanmaakt. Q10 wordt dan ook als een (semi-)essentiële voedingsstof beschouwd. Bij verhoogde behoefte kan een supplement uitkomst bieden. Zodra je Q10 hebt ingenomen, wordt het grotendeels omgezet in ubiquinol. Dit is in tegenstelling tot geoxideerde Q10, ubiquinon, een kant-en-klare vorm van Q10 die veel beter door het lichaam wordt opgenomen. Golden Naturals heeft ook een aantal ubiquinol-producten in het assortiment.


Samenstelling:
1 capsule (is dagdosering) bevat:
Co-enzym Q10 (ubiquinon) 100 mg

Ingrediënten:
Q10, sojaolie, gelatine, glycerine, purified water, caramel, gedistileerde monoglyceride titanium dioxide.


Vrij van:

gist, lactose, suiker, zuivelproducten.


Gebruik:
1 capsule per dag met ruim water innemen, bij voorkeur tijdens of na een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

Extra productinformatie

Capsules
60