• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Rhodiola 2500mg 60 veganistische tabletten

Golden Naturals Rhodiola 2500mg 60 veganistische tabletten

€ 25,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De rozewortel (Rhodiola rosea) groeit oorspronkelijk in koude, bergachtige gebieden van Noord-Amerika, Noord-Azië en Noordoost-Europa. Daar gebruikte men vroeger de wortels voor het behoud van een goede gemoedstoestand. De wortels en wortelstok van rhodiola bevatten fytosterolen, organische zuren, flavonoïden, glycosiden, vetten, fenolen en sporen van etherische oliën met maar liefst 86 bestanddelen. Rhodiola staat vooral bekend als adaptogeen. Een adaptogeen helpt lichaam en geest om te gaan met wisselende omstandigheden en gevoelens en beschermt bij fysieke stress. Rozewortel (Rhodiola rosea) zorgt voor evenwichtigheid in stress-situaties. Golden Naturals Rhodiola 2500 mg bevat daarnaast ook zink, dat ondersteunt bij spanning én inspanning. Thiamine (vitamine B1) draagt bij tot een normale psychologische functie en zorgt voor het behoud van geestelijke energie.Samenstelling:

per dagdosering (= 1 tablet):%DRI*

Rozewortel (Rhodiola rosea) extract 5:1 500 mg **

overeenkomend met 2500 mg Rhodiola

gestandaardiseerd op 3% salidroside en 1% rosavine

Thiamine/vitamine B1 (thiamine HCl) 2,2 mg 200

Magnesium (bisglycinaat ) 60 mg 16

Zink (citraat) 1,5 mg 15

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg**


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

mineralen, kruidenextracten, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddelen (hydroxypropyl cellulose, gehydrogeneerde vegetarische olie), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), glansmiddel (cellulose), thiaminehydrochloride.


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1x daags 1 tablet bij voorkeur ’s ochtends vóór de maaltijd met water innemen. Kinderen van 3 tot 12 jaar een halve tablet per dag.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.


Extra productinformatie

veganistische tabletten
60