• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals salie 60 veganistische capsules

Golden Naturals salie 60 veganistische capsules

€ 19,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

'Salvia’ is het Latijnse woord voor redden of behouden.

Salvia officinalis (echte salie) is dan ook een kruid dat al eeuwenlang voor verschillende doeleinden wordt gebruikt.

Bijzonder aan salie is de adaptogene eigenschap. ‘Adaptogeen’ betekent het (beter) kunnen aanpassen aan de omstandigheden. Naast veelgebruikt ingrediënt in de keuken, is salie een natuurlijke verzachter van de luchtwegen.

Tegenwoordig is salie vooral geliefd bij vrouwen in de overgang, omdat het ondersteuning biedt bij typische overgangsverschijnselen zoals opvliegers en overmatig (nachtelijk) transpireren.

Golden Naturals Salie 5000 mg is hoog gedoseerd en veilig te gebruiken in combinatie met medicijnen en bij hormoon gerelateerde kwesties.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule):

Salie (Salvia officinalis) extract 15:1 334 mg

overeenkomend met 5000 mg salie

BioPerine® voor optimale opname 3 mg

(Piper nigrum L. extract)


Ingrediënten:

kruidenextracten, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1 x daags 1 capsule bij voorkeur ’s ochtends of voor het slapen gaan met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische capsules
60