• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Vitamine B12 3000 mcg veganistische zuigtabletten

vanaf € 19,95


Beschrijving

NIEUW IN ASSORTIMENT


Vitamine B12 3000 mcg van Golden Naturals is een compleet product samengesteld uit drie natuurlijke vormen van vitamine B12: methylcobalamine, adenosylcobalamine (ook wel dibencozide genoemd) en hydroxocobalamine. Deze drievoudige samenstelling draagt in het bijzonder bij aan de opbouw en benutting van de vitamine B12-(reserve)voorraad in het lichaam. Een ideaal supplement voor mensen met een verhoogde B12-behoefte of die moeilijk vitamine B12 uit voeding kunnen opnemen, zoals vegetariërs en veganisten. De minimale hoeveelheid hulpstoffen en hoge concentratie vitamine B12 resulteert in snelle opname: dankzij het makkelijk in te nemen zuigtablet via het slijmvlies in het bloed. Hydroxocobalamine staat bekend als de ‘moedervorm’ van vitamine B12 en methylcobalamine en adenosylcobalamine zijn bioactieve vormen van B12 die direct door de lichaamscellen benut kunnen worden. Vitamine B12 heeft diverse belangrijke functies in het lichaam. De bekendste en belangrijkste is dat het helpt bij vermoeidheid en dat het de natuurlijke energie in het lichaam activeert. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen en draagt het bij aan het behoud van een normale functie van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Aan Golden Naturals Vitamine B12 3000 mcg zijn ook de actieve vormen van vitamine B6 en foliumzuur (folaat) toegevoegd, voor extra energie bij vermoeidheid.

KENMERKEN
• met drie natuurlijke vormen van vitamine B12 : hydroxocobalamine, methylcobalamine, en adenosylcobalamine

• helpt bij vermoeidheid
• activeert de natuurlijke energie in het lichaam
• heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
• met foliumzuur en vitamine B6 voor extra energie bij vermoeidheid
• geschikte aanvulling van vitamine B12 voor vegetariërs en veganisten
• vrij van allergenen

Samenstelling per dagdosering (=1 zuigtablet):%DRI

Vitamine B12 (hydroxocobalamine) 1500µg 60.000

Vitamine B12 (methylcobalamine) 750µg 30.000

Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 750µg 30.000

Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 1,4mg 100

Foliumzuur (folaat)/vitamine B11 400µg 200

(5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®)


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
µg = mcg


Ingrediënten:

vulstof (isomalt), verdikkingsmiddel (plantaardige olie), vitaminen, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide, talk), natuurlijk aroma (kers-, framboossmaak), zoetstof (steviolglycosiden uit stevia).

Geschikt voor veganisten.


Gebruik:

1x daags 1 zuigtablet nemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.