• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Vitamine D3 15mcg KIDS 120 veganistische kauwtabletten

Golden Naturals Vitamine D3 15mcg KIDS 120 veganistische kauwtabletten

€ 14,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Vitamine D van belang voor onze gezondheid. Dit geldt zéker voor kinderen die nog volop in de groei zijn. Niet voor niets adviseert de Gezondheidsraad dagelijkse inname van 10 microgram extra vitamine D in de vorm van supplementen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen of een donkere huid hebben. Bij kinderen in de groei vindt de opbouw van botten en tanden in een veel hoger tempo plaats dan op latere leeftijd. Voldoende calciumopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit. Bovendien is vitamine D een belangrijke ondersteuner van de weerstand van kinderen en houdt het hun spierwerking op peil. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D: ons lichaam maakt onder invloed van zonlicht vitamine D aan. Golden Naturals Vitamine D3 15 mcg KIDS bevat 15 mcg vitamine D3 (cholecalciferol) uit plantaardige bron, ‘verpakt’ in overheerlijke kauwtabletten met aardbeiensmaak. Een uitstekende dosering voor kinderen als aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 tablet)%DRI

Vitamine D3 (cholecalciferol uit plantaardige bron, 600 I.E.) 15µg 300


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
µg = mcg


Ingrediënten:

zoetstoffen (erythritol, stevioglycosiden), vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (gehydrogeneerde plantaardige olie), vitamine D3 (cholecalciferol), aroma (aardbeismaak), kleurstof (bietenrood), zuurteregelaar (citroenzuur), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Met zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

De Gezondheidsraad adviseert dagelijkse inname van 10 microgram extra vitamine D in de vorm van supplementen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen of een donkere huid hebben.


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis, zuivelproducten.


Gebruik:

1x daags 1 tablet bij voorkeur bij de maaltijd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.