• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Vitamine K2 200mcg & D3 25mcg vegetarische capsules


Beschrijving

De sterke combinatie van vitamine K2 en D3 krijgt steeds meer bekendheid. Beide vitaminen versterken elkaars werkzaamheid (synergie). Dit product van Golden Naturals bevat gepatenteerde vitamine K2 (menachinon-7) en vitamine D3 uit wolvet. Vitamine K draagt bij aan een goede botaanmaak en een normale bloedstolling. Vitamine D stimuleert de aanmaak van vitamine K-afhankelijke eiwitten. Bovendien zorgt het ervoor dat calcium op de juiste plekken in het lichaam terechtkomt en goed wordt opgenomen. Dit is belangrijk voor het behoud van sterk botweefsel. Vitamine D is daarnaast belangrijk voor het proces van celvernieuwing en ondersteunt de afweer van het lichaam. Vitamine C is gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand en sterke botten. OPC uit druivenpitextract is goed voor de doorbloeding.

Dit product is niet geschikt in combinatie met bloedverdunners: raadpleeg vóór gebruik een arts in geval van ziekte of gebruik van (antistolling)medicatie.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule):%DRI

Druivenpit (Vitis viniferae) extract
gestandaardiseerd op 95% OPC 200mg **
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 12mg 15

Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 1000 I.E.) 25µg 500

Vitamine K2 (menachinon-7, vitaMK7® Gnosis) 200µg 267

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg


Ingrediënten:

kruidenextracten, vulstoffen (microkristallijne cellulose, rijstextract), antiklontermiddel (rijstconcentraat),verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vitaminen, calcium-L-ascorbaat.


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Overleg bij gebruik van cumarine derivaten (antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenprocoumon) eerst met een deskundige alvorens een vitamine K2- supplement te gebruiken.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.