• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Zink Bisglycinaat 50mg 60  veganistische tabletten

Golden Naturals Zink Bisglycinaat 50mg 60 veganistische tabletten

€ 13,49

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Dit Golden Naturals-product bevat zink in de vorm van zink bisglycinaat. Deze vorm wordt bijzonder goed opgenomen door het lichaam. Dit mineraal bevindt zich in alle lichaamsweefsels en concentreert zich met name in de celkern. Zink speelt een belangrijke rol bij verschillende processen in het lichaam, waaronder het celdelingsproces en de hormoonhuishouding. Het is eveneens betrokken bij de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA. Ook heeft zink een positieve invloed op het immuunsysteem.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 tablet)%DRI*

Zinkbisglycinaat (Albion Minerals®) 250mg

waarvan elementair zink 50mg 500

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

zinkbisglycinaat, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (gehydrogeneerde plantaardige olie), antiklontermiddelen (gefermenteerde plantaardige L-leucine, talk, plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1 x daags 1 tablet bij voorkeur bij de avondmaaltijd met water innemen.Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Extra productinformatie

veganistische tabletten
60