• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Manuka new zeeland Manuka honing 400+ MGO 250 gram

Manuka new zeeland Manuka honing 400+ MGO 250 gram

€ 47,50

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Manuka honing komt bij de bijen vandaan die zich tegoed hebben gedaan aan de Manuka struik, ofwel de Leptospermum Scoparium. Deze struik komt voor in Nieuw Zeeland en Australië - de honing die Manuka NZ produceert wordt uitsluitend in Nieuw Zeeland geproduceert. Daar is de Manuka honing al eeuwen bekend en werd door het Maori volk gebruikt vanwege zijn unieke werking.

Manuka honing staat bekend om zijn hoge mate van bio-actieve eigenschappen. De stof die hiervoor zorgt is methylglyoxal (MGO), en hoewel dit in alle soorten honing voorkomt, is het percentage in Manuka honing verreweg het hoogst. De concentratie verschilt echter sterk per productie van de honing. Onze MGO Manuka Honing van Manuka New Zealand wordt gecertificeerd aan de hand van de aanwezige waardes van Methylglyoxal (MGO) in mg/kg. Hoe hoger de waarde, des te hoger is de concentratie van het bio-actieve component Methylglyoxal (MGO).


Manuka New Zealand verwerkt uitsluitend monoflorale manuka honing in die is gewonnen uit haar eigen bijenkorven of afkomstig is van externe imkers uit heel Nieuw-Zeeland. De honing wordt verwerkt, verpakt en gelabeld in hun eigen verwerkingsfaciliteit. Alle honingvaten ondergaan bij aankomst niet alleen een visuele inspectie, maar er worden ook monsters genomen en de herkomstdocumentatie van de manuka honing wordt gecontroleerd, zoals vereist door het Nieuw-Zeelandse Ministry of Primary Industries (MPI). Ook de opgeslagen vaten worden regelmatig onderworpen aan steekproeven en testen om de kwaliteit van de honing te controleren en te waarborgen.


Ingrediënten:

Manuka honing.


Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 1400 kJ / 335 kcal
Vetten 0 gram
waarvan verzadigd vet 0 gram
Koolhydraten 82,1 gram
waarvan suikers 82,1 gram
Eiwitten 0 gram
Zout 0,03 gram


Gebruik:

Manuka Honing is lekker in je smoothie, yoghurt of 1 theelepel 30 minuten voor elke maaltijd indien je de pure smaak wilt ervaren van deze unieke, krachtige Manuka Honing.

Niet geschikt voor baby's jonger dan 12 maanden. Bewaren onder de 25 graden.


Mocht u meer info willen mail naar renobymo@gmail.com