• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Wandelwol gr

vanaf € 6,95


Beschrijving

WandelWol® antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.


WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch

afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!


Voor wie

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.


Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.


Hoe werkt het:

*Wandelwol aanbrengen op de huid waar pijnlijke plek zich bevindt

*De hoeveelheid naar eigen inzicht aanbrengen, mag zichtbaar zijn maar geen hinder geven

*De sok moet over uw voet en de Wandelwol

*De Wandelwol hecht zich aan de sok, en hoeft dus niet vastgezet te worden

*Perfecte combinatie met voeten creme

*let op voor mensen die allergisch zijn voor lanoline (wolvet) !